Поліцейський-художник: як ужгородець у душі завжди залишається творчою особистістю

Поліцейський-художник: як ужгородець у душі завжди залишається творчою особистістю
Художнє училище, армія, робота на солеруднику, пожежник, а тепер – працівник поліції охорони… Де б не працював Йосип Гайзлер, - в душі залишається творчою особистістю.

 

Пан Йосип, завжди у кишені має аркуш паперу та олівець, ніколи не втрачає можливості зафіксувати, побачене. Ось до прикладу, картину «Рання осінь» розпочав писати побувавши у одному з високогірних сіл.

Навчився тримати пензля з самого дитинства, каже, серце підказало, що потрібно малювати, от і поїхав до Кишенева навчатись на художника. Хоча доля вела чоловіка на професії зовсім не творчі, половину свого життя він присвятив допомозі людям.

За довголітнім досвідом чоловіка не тільки тисячі творчих робіт, а й врятовані життя. За роки роботи у силових структурах малювати не припиняв.- Сьогоднішня робота чоловіка теж дотична до мистецтва - пан Йосип охороняє художню колекцію в одному з музеїв області. Каже, що це робота його мрії, адже знаходиться в творчому середовищі.

А у музеї про талант охоронця знають всі. Поліцейський піклується про музейну колекцію, водночас і надихається прекрасним і сам. Художник каже, що щасливий, адже збулися дві його мрії: захищати та малювати. Сьогодні єдина мрія чоловіка власна виставка, і він переконаний – у нього вийде.

М-студіо

 

09 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів