Футбольне Закарпаття. Чергові протистояння у першій лізі

Футбольне Закарпаття. Чергові протистояння у першій лізі
15-й тур. Сьогодні обласну футбольну програму доповнять матчі регулярної першості.

 

Західна зона

ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Рутенія» (Сторожниця)

У попередньому турі обидві команди впевнено виграли, а тому слід очікувати цікавого протистояння. Залізничники намагатимуться здолати суперника в ужгородському дербі, адже на кону – боротьба за медалеву зону. Ось тільки чи «Рутенія» погодиться з таким сценарієм?

Перша гра – 2:0.

ФК «Березний» (В.Березний) – ФК «Н. Коропець»

Минулу свою гру обидві команди програли, отож будуть прагнути реваншуватися. Господарям очки потрібні, щоб не випадати з обойми золотої середини, а гостям – щоб утриматися в першій трійці. Сила – на боці третьої команди, та за восьмим колективом «турнірки» – рідний стадіон. Хто кого?

Перша гра – 2:5.

ФК «Заріччя» – ФК «Бобовище»

Сьома команда, безперечно, налаштується на другу, яка всерйоз вирішила позмагатися за «золото» чемпіонату. До того ж господарі спробують відігратися за поразку в першому колі. В останніх двох матчах футболісти Заріччя поступилися, тоді як бобовищанці переграли основних конкурентів. Чи вистачить сил у них і на цей гостьовий поєдинок?

Перша гра – 0:3.

ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – ФК «Ракошино»

Мукачівське й сусідське дербі, фаворитом у якому є господарі. До того ж вони в ролі «відстаючого», адже вибули з першої трійки й намагатимуться туди повернутися. Ракошинці поки є одним із аутсайдерів, до того ж в останніх п’яти матчах узяли тільки одне очко.

Перша гра – 5:1.

ФК «Вітязь» (Концгазо) – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке)

Ще одне ужгородське протистояння, але навряд чи його можна звати «дербі». Як-не-як, грає перша команда зони проти останньої. І хоч у першій грі між суперниками точилася безкомпромісна боротьба, навряд чи господарі розхолодженими підійдуть до матчу. Гостям у цій зустрічі буде вкрай непросто.

Перша гра – 2:1.

ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «В.Копаня»

Десята команда грає проти шостої. За господарями – рідні стіни, переможний настрій над теперішньою сьомою командою в минулому турі, а великокопанці теж непрості: в останній зустрічі здолали вдома нинішній третій колектив. Найімовірніше, у Кінчеші буде безкомпромісне суперництво, у якому кращим стане той, хто менше помилятиметься.

Перша гра – 1:2.

Східна зона

ФК «Вишково» – ФК «Верховина» (Міжгір’я)

Уже сам факт, що в першому колі команди зіграли внічию, а зараз є сусідами по турнірній таблиці як четверта й п’ята команди, говорить на користь інтриги в матчі. Закономірним тут може стати і перемога одного із суперників, і нічия. Вирішальним може стати вміння нанести заключний удар по воротах.

Перша гра – 1:1.

ФК «Терново» – ФСК «Говерла» (Ясіня)

Основна гра туру. Зустрічаються перша й друга команди чемпіонату. Для господарів це чи не останній шанс у боротьбі за «золото», оскільки в разі перемоги вдасться скоротити відставання від ясінянців до шести очок. А в протилежному випадку відстань збільшиться до 12 пунктів. Нічия теж навряд чи особливо заспокоїть тернівців. Ситуацію розуміють обидва суперники. Що із цього вийде, завтра побачимо.

Перша гра – 0:2.

СК ім. І. Яремчука (В.Бичків) – ФК «Авангард» (Тересва)

Сьома команда приймає одинадцяту. Зважаючи на розрив між суперниками в 12 очок, перевага на боці господарів. Утім у попередній зустрічі тересвянці зуміли виграти. Хто кого?

Перша гра – 3:4.

ФК «Беркут» (Бедевля) – ДЮСШ Тячів

Беркутівці і в першій грі впевнено виграли, і тепер мають усі шанси це зробити вдома. Правда, якщо не вийдуть на поле розслабленими. А гостям нічого не залишається, як просто виходити й грати та набувати досвіду.

Перша гра – 4:1.

ФК «Вікторія» (Б.Церква) – ФК «Діброва» (Н.Апша)

Зустрічаються між собою сусіди по турнірній таблиці. У першому колі між ними була теж безкомпромісна гра. А цього разу? Білоцерківці ближчі до успіху, бо діють удома й мають на 9 очок більше від суперника.

Перша гра – 3:4.

ФК «Інтер» (Ганичі) – ФК «Карпати» (Дубове)

Ще одна центральна гру туру. Силами й майстерністю поміряються третя й шоста команди. «Інтер» виступає в рідних стінах, та «Карпати» набрали такого ходу, що вже інтрига в тому, хто ж їх зупинить? Подивимося, що буде в Ганичах…

Перша гра – 2:1.

Що ж головні ігри відбудуться в Східній, та цікавих матчів вистачатиме в обох зонах. Будемо вболівати. Хай переможе футбол!

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

 

10 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів