Де і що сьогодні змінюють на краще у столиці Закарпаття

Де і що сьогодні змінюють на краще у столиці Закарпаття
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді міняють лампи та ремонтують світильники на вулицях Чорновола, Митрака, перехресті Грушевського-8 Березня, продовжують демонтаж лінії на перехресті вулиць Легоцького-Перемоги.

 

Підстригають живопліт на вулиці Я. Гуса, прополюють і поливають квіти у місті, косять зелені зони на набережних Незалежності, Студентській працівники «УжАгроміксу». На вулиці Л. Толстого та біля драмтеатру косить підприємство «АВЕ-Ужгород», яке також ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Сільвая, Бродлаковича, Оноківській, у провулку Університетському.

Вночі вулиці міста прибирали, мили з використанням спецтехніки працівники КШЕПу. На Бачинського комунальники роблять поточний ремонт проїжджої частини вулиці.

Тривають капітальні ремонти тротуарів на Будителів (влаштування покриття з ФЕМ-плитки), вулиці Антонівській (влаштування металевих огороджень), капремонт вулиці Можайського (влаштування поребриків, бордюрів, облаштування зливоприймальної каналізації, влаштування покриття з ФЕМ-плитки), а також реконструкція перехрестя Перемоги-Легоцького (демонтаж бордюрів, влаштування корита). Ці роботи проводить фірма КБК.

ТОВ «Олександрія Кепітал» займається капітальним ремонтом вулиці Перемоги (від вул.Легоцького до с. Сторожниця), зокрема, роблять траншеї, влаштовують підсипку під труби, прокладають труби та облаштовують бетонні лотки.

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородської міськради у ФБ

 

11 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів