Закарпатською наркостолицею місту над Тисою не бути!

Закарпатською наркостолицею місту над Тисою не бути!
У суботу, 9 вересня, працівники Управління карного розшуку та слідчого управління ГУНП в Закарпатській області спільно з працівниками поліції Хустщини провели завершальні оперативні заходи скрупульозної операції знешкодження злочинної групи наркозбувачів у місті Хуст.

 

Для того, щоб затримати злочинців та зібрати максимальну кількість доказових матеріалів, поліцейські провели ряд необхідних обшуків.

У результаті оперативних заходів у порядку статті 208 КПК України  працівники поліції затримали 39-ти та 41-річного місцевих мешканців. Під час останнього обшуку в них вилучили  підготовані до продажу розфасовані наркотичні засоби, отримані від реалізації наркотиків грошові кошти, а також автомобілі «Mercedes-Benz» та «Fiat». Вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом слідчі ГУНП в Закарпатській області порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Матеріали справи буде передано до суду, який і визначить затриманим міру покарання.

«Ми несемо найвищу відповідальність — обов’язок безпеки краян. Розкриття злочинів, пов’язаних з обігом наркотиків,  перебуває на особливому контролі. Завершення цієї операції — приклад того, що будь-яка злочинна діяльність буде припинена та покарана», — зауважив начальник Головного управління Національної поліції Закарпаття полковник Роман Стефанишин.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів