Закарпатські правоохоронці пішли в народ

Закарпатські правоохоронці пішли в народ
Із початку нового навчального року закарпатські поліцейські відвідали кілька шкіл у селах та містах області. Навідалися правоохоронці до навчальних закладів Тячева, Іршави, Великого Березного, Берегова, Сваляви, Дубового, Рахова та Мукачева.

 

30 серпня на Закарпатті стартував Всеукраїнський захід «УРОК З ПОЛІЦЕЙСЬКИМ». Аби застерегти неповнолітніх від вчинення ними правопорушень, а також уберегти дітей від протиправних дій відносно них, поліцейські провели профілактичні лекції та бесіди в навчальних закладах області.

Наприклад, працівники Тячівського відділу поліції під час святкових заходів з нагоди Дня знань відвідали майже всі  навчальні заклади Тячівського району. Так, 7 вересня інспектор сектору превенції спілкувався з учнями 6 класу Кривської  ЗОШ 1-3 ступенів  про відповідальність за скоєння  адміністративних та кримінальних правопорушень, про захист своїх  прав, а  також про  поведінку учнів під час навчального процесу.

Аналогічні уроки провели також у навчальних закладах Мукачева, Сваляви, Дубового, Іршави, Великого Березного, Берегова, Сваляви та Рахова.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів