Прохання до водіїв в Ужгороді: прибрати припарковані авто з площі Петефі

Прохання до водіїв в Ужгороді: прибрати припарковані авто з площі Петефі
Прохання до водіїв в Ужгороді завтра, 12 вересня, до 12.00 прибрати припарковані авто з площі Ш.Петефі – там почнеться реконструкція підземних інженерних мереж і комунікацій.

 

Сьогодні під час спілкування з журналістами місцевих телеканалів директор департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Володимир Бабидорич пояснив, що це буде перший із запланованих трьох етап робіт, другий планується розпочати у 2018 році.

«Наскільки швидко проведемо І етап – залежить, в основному, від того, що побачимо, коли відкриємо комунікації. Мережі дуже старі, досі ремонти робилися лише при виникненні аварій. Є деякі карти, але повної і чіткої картини щодо всіх – газових, каналізаційних, водопостачальних та інших систем немає. Роботи проводитимуть дуже обережно, можна сказати вручну.

Проектній групі допомагали спеціалісти комунального підприємства «Водоканал м. Ужгород», вони ж будуть щоденно контролювати виконання робіт підрядною організацією, яка виграла тендер, – наголосив Володимир Іванович.

Загальна вартість всіх робіт – 11 мільйонів 150 тисяч, у цьому році, на І етап, передбачено 3 млн. 440 грн. У рамках ІІ етапу проведуть благоустрій площі, зокрема, проїжджу частину викладуть бруківкою.

Нагадаємо, автомобільний рух на площі Петефі перекриють від вул. Митрака до вул. Л. Толстого), в організації проїзду площею будуть наступні зміни:

– на вул. Мукачівській та пл. Петефі (на ділянці від вул. Робочої до Л.Толстого) – двосторонній рух;

– зупинку автобусів №3 перенесено до Ужгородської дитячої школи мистецтв на пл. Ш.Петефі, 20;

– зупинку автобусів №1 та №2 буде перенесено на вул.Мукачівську, 46, біля взуттєвої фабрики.

На світлині – схема об'їзду:

Прес-служба Ужгородської міськради

 

11 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів