В Ужгороді дофінансували програми реабілітаційного центру “Дорога життя” та цивільного захисту населення

В Ужгороді дофінансували програми реабілітаційного центру “Дорога життя” та цивільного захисту населення
На сесії Ужгородської міської ради внесли зміни до Програми діяльності медико-соціального реабілітаційного центру “Дорога життя” на 2017 рік, затвердивши загальний обсяг ресурсів, необхідний для реалізації програми, у сумі 1 млн 350 тис. грн.

 

Також, розглянувши лист аварійно рятувального загону спеціального призначення УДСНС України у Закарпатській області, міські депутати вирішили внести зміни до комплексної Програми матеріально-технічного забезпечення військових формувань та удосконалення цивільного захисту населення на 2017-2018 роки. Загальний обсяг фінансування на реалізацію Програми на 2017-2018 роки становитиме 16 млн. грн.

На засіданні сесії Ужгородскої міської ради сьогодні внесли зміни до Програми впровадження системи відеоспостереження у місті Ужгород на 2016-2018 роки, передбачивши на реалізацію програми 2 млн 290 тис.

Водночас управлінню праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради на сьогоднішній сесії надали дозвіл на списання основних засобів, непридатних для подальшого використання та фізично зношених.

Розпочала роботу сесія Ужгородської міської ради. Депутати присутні майже у повному складі

 

12 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів