В Ужгорода на три почесні громадянина стало більше

В Ужгорода на три почесні громадянина стало більше
Звання "Почесний громадянин м. Ужгорода", яке щороку присвоюється до Дня міста, цього року за рішенням депутатів міськради на сьогоднішній сесії отримають:

 

Сокач Омелян Петрович – народний артист України, художній керівник і головний диригент академічного камерного хору «Кантус»;

Ендре Саліпскі – дипломат Генерального консульства Угорщини в Ужгороді в 2010-2014 роках;

Янка Буріанова – багаторічний Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді.

Кандидатури артистки Лариси Олексіївни Білак, співачки Віри Баганич (Віри Степанівни Гамаги), художника Міхаела Дмитровича Пейтера, фольклориста Івана Васильовича Хланти, тренера СДЮСШОР із гандболу «Карпати» Віктора Чернова та лікаря Валерія Черничка не зібрали достатньої для прийняття рішення кількості голосів депутатів.

Надання звання передбачає, що почесні громадяни, які проживають в Ужгороді та члени родин, які проживають разом із ними мають 100 % пільгу на весь час проживання за вказаною адресою на житлово-комунальні послуги (електроенергія, газ, водопостачання, квартплата, вивіз сміття), право на безкоштовний проїзд у міському громадському транспорті. Фінансування видатків здійснюватиметься з бюджету міста.

 

12 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів