Учням на Закарпатті читатимуть лекції з питань безпечного використання газу

Учням на Закарпатті читатимуть лекції з питань безпечного використання газу
«Закарпатгаз» проведе місячник з пропаганди безпечного користування газом у побуті. Проведення Місячника пропаганди з безпечного користування газом у побуті традиційно збігається із настанням осені. Напередодні початку опалювального сезону фахівці газорозподільної компанії проведуть низку заходів з інформування споживачів області про правила безпечного поводження з газовими приладами. Насамперед зусилля будуть спрямовані на проведення занять із учнями молодших класів загальноосвітніх навчальних закладів Закарпатської області.

 

В рамках Місячнику, який триватиме з 15 вересня по 15 жовтня, фахівці ПАТ «Закарпатгаз» проведуть ряд лекцій серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів з питань безпечного використання газу та посилять роз’яснювальну роботу серед населення Закарпатської області, зокрема, під час проведення регламентних робіт на газопроводах.

Місячник безпечного використання газу у побуті – це комплекс заходів, які ПАТ «Закарпатгаз» щорічно проводить перед початком опалювального сезону для того, щоб нагадати споживачам правила безпечного поводження з природним газом у побуті. Метою Місячника є запобігання нещасним випадкам під час користування газом в холодну пору року. Усі заходи, які проводять працівники газової компанії, спрямовані на ознайомлення споживачів природного газу Закарпатської області з вимогами правил безпечного користування побутовими газовими приладами.

«Щороку ми навчаємо школярів правилам поводження з газом, розповідаємо, як правильно та безпечно користуватися газовими приладами, нагадуємо, що залишати без нагляду працюючі прилади неможна. Ми щиро вдячні вчителям та батькам, які допомагають нам у цьому», - наголошує головний інженер служби експлуатації ПАТ «Закарпатгаз» Віктор Водзінський.

Сьогодні неможливо уявити наше життя без природного газу, який змінив побут та умови життя людей. Адже газ - це джерело тепла та енергії. В наш час чи не кожен з нас використовує у побуті газові плити, водонагрівачі, опалювальні котли або конвектори. Але природний газ буде залишатися нашим другом лише за умови, якщо кожен буде знати і суворо дотримуватись правил безпеки при поводженні з ним та усвідомлювати можливі наслідки, які можуть виникнути при нехтуванні цими правилами.

Незнання і недотримання елементарних правил безпечного користування газом у побуті може призвести до отруєнь чадним газом, вибухів і пожеж.

Завжди пам’ятайте прості, але надзвичайно важливі правила поводження з газовими приладами. Нагадайте їх своїм рідним та близьким – це допоможе запобігти нещасним випадкам при використанні природного газу в побуті, збереже життя та здоров’я. Власним прикладом покажіть молодшим членам родини необхідність дотримання правил безпечного користування газом.

Ломакін Юрій Олексійович

Фахівець із зв’язків з громадськістю

 

13 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів