П’яні за кермом не лише їздять дорогами Закарпаття, а й чинять опір полісменам

П’яні за кермом не лише їздять дорогами Закарпаття, а й чинять опір полісменам
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували в Ужгородському, Іршавському, Берегівському, Мукачівському, Хустському районах.

 

Учора ввечері на вулиці міста Хуст наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль «Nіssan», водій якого порушив правила дорожнього руху, поїхавши на червоне світло світлофора. За кермом джипаперебував уродженець Тячівського району, який проживає в Хусті. Водій мав ознаки алкогольного спяніння, але від медосвідчення категорично відмовився й спробував учинити опір правоохоронцям. Довелось вгамовувати правопорушника за допомогою наручників. У міському відділі поліції на чоловіка склали адмінпротоколи за злісну непокору законним вимогам працівників поліції (ст.185 Адмінкодексу) і за керування в стані алкогольного сп’яніння (ст.130 КУпАП). Водійське посвідчення від правопорушника вилучили, від керування його відсторонили.

Мукачівським правоохоронцям надійшла ввечері інформація від громадян про те, що в селі Домбоки Мукачівського району їздить п’яний водій. На місце події прибула група реагування патрульної поліції й затримала автомобіль «ВАЗ-21099», яким керував житель села Зняцево. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, його доставили до лікарні, де він відмовився від проходження медосвідчення. На підставі висновку лікаря поліцейські склали відповідний адмінпротокол і вилучили від правопорушника водійське посвідчення.

У селі Червоне Ужгородського району працівники поліції зупинили автомобіль «Mercedes» іноземної реєстрації, водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував житель міста Чоп. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,79 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення й відсторонили його від керування.

 У селі Великі Береги Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль «ВАЗ-2105», на якому не горіла одна фара. За кермом перебував місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення в районній лікарні в нього виявили 0,5 проміле алкоголю. Після складання відповідного адмінпротоколув чоловіка вилучили водійське посвідчення і відсторонили його від керування. 

Уночі на вулиці міста Іршава сталася незначна ДТП: не розминулися автомобілі «Fоrd» і джип «Тоyоtа». На місце пригоди прибула група реагування патрульної поліції. Під час медосвідчення в лікарні обох водіїв з’ясувалося, що молодий водій джипа перебуває у стані  алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,4 проміле алкоголю. Водійського посвідчення молодий чоловік не пред’явив. На нього склали відповідні адмінпротоколи.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП(Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.   

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

13 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів