В угорськомовному селі урочисто відкрили реконструйовану будівлю пожежно-рятувального поста

В угорськомовному селі урочисто відкрили реконструйовану будівлю пожежно-рятувального поста
Сьогодні, 13 вересня, у с. Велика Добронь, що на Ужгородщині, відбулася урочиста церемонія відкриття реконструйованої будівлі державного пожежно-рятувального поста.

 

У заході взяли участь: голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак, голова Великодобронської сільської ради Іван Попка та інші поважні гості.

«Відкриття оновленого після реконструкції пожежно-рятувального підрозділу  – це надзвичайно важлива для мешканців Великої Доброні  подія. Створення тут повноцінного та боєздатного підрозділу ДСНС – це ще один крок до безпечного життя краян та збереження їхнього майна, адже це є спільною громадською справою, до якої долучилася і обласна, і районна влада, і Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, і ініціативна сільська громада», -  зазначив під час свого виступу голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

У свою чергу керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак подякував представникам органів влади за підтримку і допомогу  та побажав рятувальникам, які будуть нести тут службу якомога менше тривожних викликів, постійного вдосконалення свого професійного рівня та задоволення від виконаного обов’язку.

«Важливість створення пожежно-рятувальних підрозділів у сільській місцевості важко переоцінити, адже працівники цих підрозділів мають можливість набагато швидше прибути до місця виклику, тому ймовірність порятунку мешканців та матеріальних цінностей значно зростає. А це означає, що  мешканці Великої Доброні та сусідніх населених пунктів можуть почуватися захищеними і завжди розраховувати на допомогу рятувальників ДСНС» - зазначив під час свого виступу Роман Гудак.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

13 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів