Європейцям, на противагу угорцям, не цікава істерія про нібито утиски нацменшин в Україні

Європейцям, на противагу угорцям, не цікава істерія про нібито утиски нацменшин в Україні
Вони не переймаються внутрішніми справами незалежної держави.

 

Цікаву деталь виступу уродженки Закарпаття, угорського депутата А.Бочкор в Європарламенті, висвітлила на сторінці Фейсбук Андріана Кіш. Виявляється, Андрея Бочкор виступила у Європарламенті проти українського закону “Про освіту” за відсутності депутатів у залі. Далі мовою оригіналу:

Останнім часом угорські політики та представники цієї держави з Закарпаття намагаються будь яким чином скомпрометувати нашу державу на світовому рівні. От і Андрея Бочкор виступила у Європарламенті проти українського закону про освіту.

У виступі Андреа Бочкор звернулася до Європарламентарів аби ті вплинули на Президента України, щоб він не підписував закон “Про освіту”. Та здається, що цей виступ був скоріш за все спрямований не для того щоб донести думку до Європейських парламентарів, а для того щоб насолити Порошенку і дискредитувати нашу державу. Адже як видно європейці на відміну від угорців не переймаються внутрішніми справами незалежної держави. І їм не цікава істерія про нібито утиски нацменшин з боку України. І підтвердженням цього одинока фігура Анбреї Бочкор на фоні пустих місць зали Європарламенту. Як то кажуть спіч одного актора. Зате який потужний інформаційний привід для російських ЗМІ…

Джерело: Гроза-news

 

13 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів