Про що "мізкували" ветерани-правоохоронці в Ужгороді?

Про що "мізкували" ветерани-правоохоронці в Ужгороді?
У Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулося засідання Ради ветеранів органів внутрішніх справ Закарпаття. У його роботі взяли участь голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль і керівник поліції краю Роман Стефанишин.

 

Для початку ветерани органів внутрішніх справ зустрілися із головою Закарпатської обласної державної адміністрації, колишнім очільником міліції Закарпаття Геннадієм Москалем. Голова ради ветеранів ОВС краю Віктор Отовчиць вручив Геннадію Геннадієвичу нагороду Асоціації ветеранів МВС України.

Далі розпочалося засідання ветеранської організації, в якому взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин, начальник Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області Руслана Натуркач, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек, заступник директора департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Наталія Омелянюк.

Очільник поліції Закарпаття Роман Стефанишин розповів ветеранам про криміногенну ситуацію в краї, новації в роботі поліції, відповів на численні запитання учасників зібрання. Роман Ігорович також вручив нагороди керівникам ветеранських організацій Мукачева - Івану Русину та Перечинського району – Михайлові Лакатошу.

Начальники обласних управлінь юстиції – Руслана Натуркач, Пенсійного фонду – Анастасія Пентек і заступник начальника облуправління соцзахисту Наталія Омелянюк розповіли ветеранам про особливості реєстрації громадських організацій ветеранів, зміни в пенсійному законодавстві щодо збільшення пенсій колишнім правоохоронцям.

Далі слово взяв голова первинної ветеранської організації ОВС Берегівського району Іван Паук, який розповів про організацію роботи із соціального захисту пенсіонерів і ветеранів ОВС на Берегівщині.

Голова обласної Організації ветеранів України Іван Жиган розповів про співпрацю ветеранських організацій з метою покращення соцзахисту ветеранів і пенсіонерів ОВС.

Голова Ради ветеранів ОВС області Віктор Отовчиць окреслив цьогорічну роботу очолюваної ним ветеранської організації, зупинившись на найближчих перспективах перерахунку пенсій ветеранам міліції. Як відомо, відповідний перерахунок пенсій понад трьом тисячам колишніх правоохоронців Закарпаття уже зроблено, питання лише з фінансуванням даної програми з держбюджету, яке повинно вирішуватись на законодавчому рівні в Києві.

З інформацією про медичне забезпечення пенсіонерів і ветеранів ОВС виступив лікар ДУ ТМО МВС України в Закарпатській області Володимир Ердик.

На завершення учасникам зустрічі вручили нові ветеранські посвідчення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

14 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів