Мукачівець під прикриттям ночі намагався переправити через кордон групу нелегалів

Мукачівець під прикриттям ночі намагався переправити через кордон групу нелегалів
Четверо незаконних мігрантів затримали сьогодні вночі прикордонники Чопського загону у рамках проведення спільної спеціальної операції «КОРДОН-2017».

 

Інформацію про можливу появу поблизу держрубежу групи нелегалів правоохоронці завчасно отримали від оперативних співробітників прикордонного відомства. Відповідно, військові посилили заходи з охорони кордону та вислалид одаткові наряди у вказаний район. Нездовзі, спільна міжвідомча группа прикордонників Чопського загону, оперативників Західного регіонального управління ДПСУ та співробітників Національної поліції на околиці н.п. Перечин затримала легковий автомобіль «Фольксваген», у якому перевозили правопорушників. Наш співвітчизник, мешканець Мукачева, намагався доставити до кордону двох громадян Сирії та двохгромадян Алжиру, коли йому завадили правоохоронці.

Наразі, затриманих іноземців доставлено до Перечинського РВ НП ГУНП в Закарпатській області для проведення первинних слідчих дій. Після проведення відповідних фільтраційних заходів їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону». Водію, який перевозив нелегалів, попередньо кваліфікують вчинення злочину, передбаченого ст. 332 ККУ«Незаконне переправлення осіб через Державний кордон України».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

15 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів