З початку року в Закарпатті 561 найманий працівник запрацював офіційно

З початку року в Закарпатті 561 найманий працівник запрацював офіційно
Детінізуючи доходи та відносини у сфері зайнятості населення, працівники Головного управління ДФС у Закарпатській області виявили неофіційно працевлаштованих громадян.

 

Відтак роботодавці з 561 працівником оформили трудові договори, а бюджет отримав 323 тис. грн податку на доходи фізичних осіб, 394 тис. грн єдиного соціального внеску та 26,9 тис. грн військового збору.

Також з початку року працівники територіальних органів ДФС області на спільних з органами місцевої влади засіданнях комісій заслухали керівників 12 підприємств, що допустили заборгованість із виплати заробітної плати податку на доходи фізичних осіб, єдиного соціального внеску та військового збору. За наслідками проведеної роботи по 11 підприємствах ліквідована заборгованість із заробітної плати в сумі 252 тис. грн, з податку на доходи фізичних осіб – 74 тис. грн, з єдиного соціального внеску – в сумі 88,3 тис. грн.

Крім цього, працівники органів ДФС краю спільно з органами місцевої влади здійснюють контроль за додержанням платниками податків чинного законодавства про оплату праці. Протягом 8 місяців поточного року на засіданнях комісій заслухано керівників 49 підприємств, де заробітна плата виплачувалась у мінімальному чи нижче мінімального розмірах. За наслідками проведеної роботи 47 підприємств підвищили рівень виплати заробітної плати. Відтак до бюджету надійшло 56,6 тис. грн податку на доходи фізичних осіб, 60 тис. грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та 9,8 тис. грн військового збору.

Крім того, проведена роз’яснювальна робота з аналогічних питань по 54 підприємствах та організаціях області. За наслідками проведеної роботи 49 підприємств підвищили рівень виплати заробітної плати, відтак до бюджету надійшло 44,1 тис грн податку на доходи фізичних осіб та 66,3 тис. грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

ДФС у Закарпатській області

 

15 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів