Закарпатські лісівники "гуляють" своє свято у Боздоському парку в Ужгороді

Закарпатські лісівники "гуляють" своє свято у Боздоському парку в Ужгороді
Своє професійне свято та 25-річчя з дня заснування Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства лісівники краю масштабно відзначають в Ужгороді, у Боздоському парку.

 

Працівників та ветеранів лісової галузі краю вітали зі святом та нагороджували голова Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, керуючий справами виконавчого комітету Закарпатської облради Юрій Гузинець, ну і звісно керівник управління Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга.

Для учасників та гостей свята підготували захоплюючу творчу програму на головній сцені, незабутній марш лісівників під супроводом оркестру, кожне лісництво у наметах презентує свої родзинки. Відбувся і флешмоб, під час якого діти з шкільного лісництва утворили слово «ЛІС» та запустили у небо повітряні кульки.

Для маленьких гостей працюють локації з цікавими конкурсами, майстер-класами, іграми тощо. Діти можуть самостійно навчитися виготовляти шпаківні та годівнички, посадити дерево, дорослим же гостям запропонують скуштувати лісові страви, побачити найкращі роботи народних умільців. Організатори запрошують усіх на свято та обіцяють подарунки для тих гостей, які будуть у зеленому (або з елементами одягу зеленого кольору).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородської міськради у ФБ

 

16 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів