Район на район: поліція затримала групу чоловіків з Великоберезнянщини, які їхали у Сваляву на бійку

Район на район: поліція затримала групу чоловіків з Великоберезнянщини, які їхали у Сваляву на бійку
Учора в місті Свалява стався побутовий конфлікт між жителями місцевого поселення та групою жителів Великого Березного. Учасників конфлікту встановлено. Поліція не допустила продовження бійки, затримавши у Перечині групу чоловіків з Великоберезнянщини, які їхали у Сваляву на підмогу своїм землякам.

 

Учора, 16 вересня, о 15.22 год. в поліцію надійшло анонімне повідомлення про те, що в місті Свалява на вул.Гірській, в тамтешньому поселенні відбувається бійка. На місце події прибули правоохоронці. У ході перевірки була отримана інформація про можливе продовження конфлікту.

Завдяки оперативно-профілактичним заходам, проведеним на території Перечинського району, розвиток конфлікту вдалося припинити. Близько 19.35 год. в місті Перечин на вул. Ужанській місцеві правоохоронці разом із спецпризначенцями з Ужгорода зупинили автомобілі, в яких їхали три десятки чоловіків. Усі вони є жителями Великого Березного та району. У двох машинах поліція знайшла зброю. Зокрема, 14 патронів до мисливської рушниці, пістолет, схожий на пневматичний, 6 дерев’яних біт, дві металеві труби.

Вилучені речі направлено на експертизу. Матеріали внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі обставини справи з’ясовують слідчі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів