У патрульної поліції Закарпаття – нові повноваження

У патрульної поліції Закарпаття – нові повноваження
Сьогодні, в Ужгородському прес-клубі відбулася конференція, у ході якої начальник УПП в містах Ужгороді та Мукачеві Юрій Марценишин та старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху В’ячеслав Рущак розповіли про нові повноваження патрульної поліції.

 

Юрій Марценишин наголосив, що від 17 вересня до роботи відділу безпеки дорожнього руху також входитиме реалізація відповідних функцій стосовно безпеки на дорозі та видача документів дозвільного характеру. Крім того він зазначив, що з усіма питаннями, котрі стосуються безпеки дорожнього руху тепер потрібно звертатися в УПП в містах Ужгороді та Мукачеві, а територія обслуговування оновленого відділу охоплюватиме всю область.

Старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху В’ячеслав Рущак зазначив, що перелік документів, котрі необхідно подавати для видачі того чи іншого дозволу не змінився, змінився тільки виконавець, тобто патрульна поліція.

Шановні громадяни! У зв’язку зі збільшенням повноважень патрульної поліції, у разі виникнення непорозумінь, ми надаватимемо роз’яснення стосовно нашої з Вами подальшої співпраці.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fzakpolice%2Fvideos%2F523550241315848%2F&show_text=0&width=267" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева

 

18 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2017-09-19 / 10:08:57