Не впорався з керуванням: у Мукачеві водій на «Daewoo Lanos» заїхав на кільцевий бордюр

Не впорався з керуванням: у Мукачеві водій на «Daewoo Lanos» заїхав на кільцевий бордюр
Водій автомобіля марки «Daewoo Lanos» не впорався з керуванням і наїхав на кільцевий бордюр по вулиці Миру в Мукачеві. Непритомного пасажира автомобіля з важкими травмами доставили до лікарні, водій з місця ДТП втік. За фактом аварії відкрито кримінальне провадження.

 

 

Ввечері, близько 21.00, до чергової частини Мукачівського відділу поліціїнадійшло повідомлення про автомобільну аварію. У машині перебувавнепритомний чоловік на пасажирському сидінні, водія за кермом не було.

На місці ДТП поліцейські слідчо-оперативної групи з’ясували, що водій, заїжджаючи на перехрестя з кільцевим рухом, не впорався з керуванням і наїхав на перешкоду – кільце. В результаті зіткнення машині сильно пошкодило лівий бік. 38-річний пасажир отримав численні травми, його госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Водія на місці аварії не було. Однак поліцейські встановили, що за кермомміг перебувати 31-річний товариш потерпілого. Чоловік на момент приїздумедиків був на місці пригоди та перебував у стані алкогольного сп`яніння. Від медичного освідчення він відмовився. Слідчий відкрив кримінальнепровадження за ознаками част.2 ст.286 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки дорожнього руху. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Мукачівського відділу поліції. Тривають досудові перевірки.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

19 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів