"Обличчя" древнього Ужгорода "молодшає" з кожним днем!

"Обличчя" древнього Ужгорода "молодшає" з кожним днем!
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» продовжують міняти лінію, встановлювати світильники вуличного освітлення на вулиці Корзо та у пасажі Баті, міняють лампи на площі Жупанатській.

 

«УжАгромікс» косить набережні Незалежності, Київську і Ботанічну, прополює квітники у місті, проводить підготовку до посадки дерев на вулиці Собранецькій. Зелені зони на площах Поштовій, Корятовича, Жупанатській, вулиці Крилова косять працівники «АВЕ-Ужгород». Стихійні сміттєзвалища ліквідовують на Одеській, Пестеля, Станційній,14, біля ЗОШ №6.

Вночі вулиці міста прибирав із використанням спецтехніки КШЕП. Сьогодні на вулицях Генерала Свободи, Академіка Корольова, 8 Березня, Грушевського механізовано прибирають працівники «Ужбудсервісу».

На тротуарах вулиці Будителів ставлять ФЕМ-плитку, а на Можайського, крім плитки, облаштовують бордюри працівники КБК. Робить КБК і реконструкцію перехрестя Перемоги-Легоцького, реконструкцію інженерних мереж на площі Ш.Петефі (підготовчі роботи), поточні ремонти вулиць Шевченка, Загорської, Крилова, Митної.

Поточний ремонт проїжджої частини вулиці Ракоці робить ТОВ «БК Антрол». На вулиці Панаса Мирного працівники цього ж підприємства проводять капремонт, на внутріквартальній території Легоцького 3-13 – капітально ремонтують каналізаційну мережу.

Тривають капітальні ремонти внутрішньоквартальної території на вулиці Легоцького, 60-62 (ТОВ «ФемБуд»), водопроводу та каналізації житлового будинку на вулицях Л. Толстого, 31, Залізничній, 4/22 (ТОВ «Аква-Реконструкція»), вулиці Перемоги від вулиці Легоцького до с. Сторожниця (ТОВ «Олександрія Кепітал»), тротуарів на площі Поштовій (ТОВ «БК Капітальна»).

Ремонтують покрівлі житлових будинків на площі Ш.Петефі, 2, 3 (КБК), Ш.Петефі, 38 (ФОП Форгачі), проспекті Свободи, 7/26 (ТОВ «Комерція і будівництво»).

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородської міськради у ФБ

 

19 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів