Хустські спортсмени відтепер займаються на базі відремонтованого та оновленого стадіону

Арена чекала на оновлення понад 20 років

 

Ще у 1982 році у місті Хуст було завершено будівництво стадіону ?Карпати?. З того часу на базі стадіону тренувалися десятки переможців всеукраїнських і навіть міжнародних спортивних змагань. Однак жодного ремонту ось уже понад 20 років стадіон не удостоювався.
Минулоріч ?Карпати? оновилися та отримали за кошт міського бюджету вкрай необхідне обладнання. Так, завершено внутрішній ремонт спортзалу та капремонт покрівлі стадіону, виконаний із використанням сучасного міцного матеріалу чеського виробництва ? фатрафолу, гарантійний термін служби якого ? 30 років. Відреставровано також радіорубку, встановлено нову схему освітлення. Цього року на стадіоні також здійснили капремонт водопроводу.
Крім того, на базі стадіону за сприяння Хустської міськради обладнано тренажерний зал, для якого закупили сучасні якісні тренажери. Для стадіону також придбали газонокосилку, яка підтримуватиме трав?яний покрив одного з найкращих у Закарпатті футбольних полів, ? повідомив директор стадіону Михайло Штефуца.

На базі стадіону ?Карпати? працю? Хустська міська юнацька спортивна школа, у якій діють секції футболу, легкої атлетики, боротьби, гандболу. Юні спортсмени висловлюють щиру вдячність міській владі Хуста за організацію належних умов для тренувань майбутніх чемпіонів.
Прес-служба Хустської міської ради

 

02 вересня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів