Юні лісівники у День Ужгорода вчитимуть однолітків виготовляти годівнички!

Юні лісівники у День Ужгорода вчитимуть однолітків виготовляти годівнички!
Початок роботи майданчику з виготовлення шпаківні о 16.00 у суботу, 23 вересня

 

Чергова партія заготовок для годівничок і шпаківень від лісівників Міжгірського держлісгоспу, які збиватимуть учні Кам'яницького шкільного лісництва в суботу на День Ужгорода - готові!

Намет громадської організації «Щасливі діти», де дітки вчитимуть дітей виготовляти годівниці й робити добро, буде розміщений на площі Фенцика в Ужгороді. Початок роботи майданчику з виготовлення шпаківні о 16.00.

Кожна створена годівничка – це важливий крок на шляху до збереження природи та гарний приклад для підростаючого покоління!

«Раніше практично в кожному будинку, в кожній школі, садочку, де були дерева, висіли шпаківні чи годівнички. Зараз ми відроджуємо добрі традиції аби тримати баланс природи і людини. У цьому природі та більшості людей якраз і мають допомогти лісівники. Зробіть шпаківню чи годівничку розмістіть її в належному місці і це дасть змогу вижити птахам в такі складні умови», – закликає помічник лісничого Кам'яницького лісництва Олексій Кузнєцов.

Гарні та добрі справи об'єднують не тільки друзів, сім'ї, а і всю громаду. А отже, давайте разом долучимось до чудових ідей, започаткованих того року Закарпатським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, спрямованих на збереження птахів.

 

Найближчі місяці стануть найсуворішими у природі, а шпаківні або зручні годівнички, зроблені с любов'ю та піклуванням допоможуть птахам перезимувати. Тому запрошуємо всіх на свято і приєднатися до акції «Зроби і ти годівничку» та допоможіть птахам пережити негоду та голод.

Джерело: Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

20 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів