Акція «Квартира під охорону» триватиме на Закарпатті до 30 вересня

Акція «Квартира під охорону» триватиме на Закарпатті до 30 вересня
Тож не зволікайте!

 

Спілкування з містянами, повітряні кульки дітлахам та чимало корисної інформації  — так працював мобільний, інформаційний намет Управління поліції охорони Закарпаття в Берегові. Розгорнули намет на Центральній площі туристичного містечка і вже за одну годинуроботи поліцейські отримали три заявки на охорону.

Поки поліцейські займалися монтуванням намету, жителі міста вже з цікавістю підходили до правоохоронців. Цікавились про послуги охорони, про умови акції «Квартира під охорону». А от пан Іштван розповів історію як у його помешкання свого часу пробрались домушники.

- Розумієте, всього два дні, два дні мене не було вдома,а винесли все… навіть кришталевий сервіз…  Ми з дружиною поїхали до Угорщини, на весілля. І ніби двері зачинили, і собака вдома, але це не завадило крадіям проникнути, - з сумом розповів чоловік.

Поліцейські порадили чоловіку як уберегти своє майно, а, зважаючи на початок соціальної акції, яка гарантує жителям 50% знижку на монтажні роботи, пан Іштван таки серйозно задумався про охорону свого помешкання, тож вирішив заповнити заявку на охорону.

- Сьогодні попрацювали плідно. Дуже тішить свідомість жителів Берегова. Адже, на жаль, питання охорони сьогодні актуальне, як ніколи, - зауважив командир взводу Мукачівського МВ УПО в Закарпатській області  Василь Балог.

Варто додати,що акція триває до 30 вересня. Тож не зволікайте.

Замовити послуги поліції охорони або отримати більш детальну інформацію можна за телефонами:

0-970-502-220 – для абонентів оператора Київстар

0-730-502-220 – для абонентів оператора Лайф

0-990-502-220 – для абонентів МТС.

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

21 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів