В Ужгороді відновили "Школу юного помічника поліції"

В Ужгороді відновили "Школу юного помічника поліції"
На базі Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів розчала свою роботу «Школа юного помічника поліції». Така практика добре себе зарекомендувала минулого навчального року.

 

Сьогодні, 21 вересня, в Ужгородській школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів, працівники сектору ювенальної превенції закарпатської поліції провели профілактичну лекцію. Основною метою заходу стала профілактика злочинності серед неповнолітніх, а також пропаганда здорового способу життя для молодого покоління.

Вихованцями «Школи» стали підлітки, які навчаються у 8-му, 9-му та 10 класах. Наразі їх налічується в даному навчальному закладі майже дві сотні.

На відкритті були присутні начальник сектору ювенальної превенції Управління првентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області Андрій Курта, а також старший інспектор цього сектору Лідія Мацецка.

Під час урочистостей з нагоди початку занять, підполковник поліції Андрій Курта застеріг учнів школи від поганих звичок, а також порадив не заводити знайомств з підозрілими особами, а Лідія Мацецка розповіла присутнім про правила поведінки на дорозі та небезпеку дитячого травматизму.

На завершення програми, свої вміння та навички поводження з небезпечними предметами, продемонстрували закарпатські вибухотехніки, а також оркестр поліції Закарпаття зіграв свої кращі композиції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів