Як стати прикордонником за контрактом цікавилися юнаки й дівчата на ужгородському Ярмарку вакансій

Як стати прикордонником за контрактом цікавилися юнаки й дівчата на  ужгородському Ярмарку вакансій
Молоді люди були приємно здивовані, що вже у 18 років, маючи атестат про повну середню освіту, вони можуть бути прийняті на військову службу за контрактом.

 

Військовослужбовці Мукачівського та Чопського прикордонних загонів спільно з начальником відділу окремого регіонального центру комплектування Західного регіонального управління по Закарпатській області, взяли участь у «Ярмарку вакансій», яка проходила в Ужгородському міському центрі зайнятості.

До участі у цьому заході були запрошені учні випускних класів усіх шкіл міста, а також ті,  хто перебуває на обліку безробітних.

В рамках заходу усім хто вже шукає роботу, а також дітям, які ще тільки визначаються з обранням професії в майбутньому було надано вичерпну  інформацію, як  влаштуватись на військову службу за контрактом до лав Державної прикордонної служби. Учасникам ярмарку прикордонники роздали   буклети та листівки з довідковим матеріалом.

Юнаки та дівчата  жваво цікавились про правила прийому на військову службу за контрактом, а ті хто вже сьогодні мріє носити зелений берет, були приємно здивовані, що вже у 18 років, маючи атестат про повну середню освіту,  вони можуть бути прийняті на військову службу за контрактом. Адже на сьогоднішній день  на військову службу за контрактом  приймаються громадяни України віком від 18 до 45 років, маючи при цьому лише повну середню освіту.  Також майбутнім випускникам, прикордонники розповіли  про умови вступу та навчання в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького, а саме: процедуру та строки подання необхідних документів, а також терміни здобуття кваліфікаційних рівнів за напрямками підготовки, перспективи працевлаштування після здобуття освіти.

Стати прикордонником легко! Для цього лише потрібно зателефонувати за телефоном:0313121261, 0679540077, 0663484710, або звернутись за адресою: місто  м. Мукачево, вул. Недецеї 45.

Джерело: Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

22 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів