Закарпатським студентам допомагають уникнути помилок та розчарувань у виборі фаху

Закарпатським студентам допомагають уникнути помилок та розчарувань у виборі фаху
Представники нашого університету мали зустрічі з майбутніми абітурієнтами головного вишу Закарпаття та роботодавцями, які потенційно можуть працевлаштувати випускників УжНУ.

 

21 вересня ДВНЗ «Ужгородський національний університет» взяв участь в інформаційно-просвітницькому заході «Ярмарок вакансій. Вибирай професію – будуй своє майбутнє».

Захід відбувся у рамках співпраці із Закарпатським обласним та Ужгородським міським центрами зайнятості, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності,  які можуть бути потенційними працедавцями для студентів і випускників.

Про УжНУ розповідали майбутнім абітурієнтам

УжНУ на ярмарку представляли працівники відділу сприяння працевлаштуванню та профорієнтації, зокрема й начальник відділу Ганна Глухова, а також представники Центру кар’єри.

Як зауважує пані Ганна, метою участі в цьому заході є презентація університету та освітніх послуг, які він надає. Окрім того, ярмарок покликаний допомогти молоді, зокрема учням, у професійному самовизначенні, порадити, як обрати професію до душі, як уникнути помилок, розчарувань у виборі фаху, та мотивувати до праці й легального працевлаштування в Україні.

Представники Ужгородського університету мали зустрічі з учнями як майбутніми абітурієнтами головного вишу Закарпаття, а також роботодавцями, які потенційно можуть працевлаштувати випускників УжНУ.

Вибір професії – справа не одного дня, а спільними зусиллями можна допомогти майбутньому поколінню уникнути помилок та розчарувань у виборі фаху, котрий має стати улюбленим. Тож заходи на такий зразок – важливий крок у цьому напрямі.

Юрій Піясюк Медіацентр УжНУ

 

23 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів