«Камінь любові» - вже в Ужгороді!

«Камінь любові» - вже в Ужгороді!
Сьогодні, до Дня міста, пам'ятник відкрили на подвір’ї відділу РАЦСу на вул.Небесної Сотні. «Камінь любові», або «Камінь бажання» привезли до обласного центру Закарпаття із міста Кани Галілейської (Ізраїль) - святого місця, де Ісус Христос благословив першу пару на щасливе подружнє життя.

 

Багато людей вірять: якщо помолитися і доторкнутися до цього каменю, то кохання стане ще сильнішим. Хоча дощик трохи скоригував святкування Дня Ужгорода, однак за народними прикметами, дощ на весілля - на щастя молодим, до радісного і спокійного життя нової родини. Для Михайла та Мар'яни, які сьогодні в Ужгородському РАЦСі стали на весільний рушничок, цей день, який для них і так є особливим, запам'ятається ще й тим, що вони стали парою, яка відкрила "Камінь любові" , та першою загадала бажання. 

Молодят привітали, крім близьких друзів, численних ужгородців, які прийшли на подію, ізраїльський журналіст і поет Алекс Штрай - засновник проекту, який допоміг з'явитися "Каменю бажання" у багатьох куточках України. 

Слова привітань нас свою адресу Михайло та Мар'яна почули і від заступника Ужгородського міського голови Ігоря Фартушка та начальника головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслани Натуркач.

Після молодят всі, хто були на церемонії, могли доторкнутися до каменю, загадати бажання та отримати частинку Святої Землі.

 

23 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів