На День міста Уж став судноплавним

На День міста Уж став судноплавним
Сьогодні, в День міста, Уж в Ужгороді став судноплавним – через головну водну артерію курсує річкове таксі. Надувним човном, хоч атракція і за невеличку плату, охоче користуються мешканці та гості міста.

 

Перевіз роблять із берега біля пам’ятника Олександру Духновичу до пам’ятника Августину Волошину навпроти. Тобто від локації, де знаходиться головна концертна сцена і гастрономічна зона зі смаколиками «Гостина у Духновича», до набережної Незалежності із почастунками та хенд-мейдом «Ведмежої майстерні» від Руху підтримки закарпатських військових і продавців сувенірів. 

Поруч також площа Театральна, де сьогодні проходило чимало дійств, зокрема і кульмінація етнопроменаду, «Дживафест» для поціновувачів здорового способу життя. Неподалік також – вперше Ужгороді – солодка вулиця, як сьогодні називають пішохідну Волошина. А з іншого боку, у «Совиному гнізді», – XV Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття-2017» та виставка-продаж продукції закарпатських виноробів, пасічників і виробників сиру. 

Кому завтра буде далеко йти через пішохідний міст, теж можуть перетнути Уж на річковому таксі.

uzhgorod.net.ua

 

23 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів