"Скай", "Чаламада", "Спалахнув шифер" – Ужгород концертом продовжив святкувати День народження

"Скай", "Чаламада", "Спалахнув шифер" – Ужгород концертом продовжив святкувати День народження
Вечірнє святкування Дня Ужгорода у суботу подарувало містянам та гостям драйвовий настрій, адже на головній сцені відбувся справжній рок-концерт.

 

Розпочав його популярний закарпатський гурт «Чаламада», який заспівав «Се мій варош», «Кукурудза, тингириця, мелай» та інші. Також святкову атмосферу підтримав гурт «Спалахнув Шифер». Публіка активно підспівувала та аплодувала музикантам-краянам, однак найбільшому пожвавленню глядачів сприяла «родзинка» вечора, адже хедлайнером концерту був український гурт «СКАЙ», що подарував чимало відомих хітів. Серед них – «Best друг», «Струна», «Тебе це може вбити» тощо. Виконали музиканти і патріотичну композицію Тараса Петриненка «Україно».

Головний соліст Олег Собчук між композиціями цікавився настроєм публіки, а наприкінці пообіцяв приїхати до обласного центру Закарпаття з концертом знову.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв також привітав містян зі святом та подякував публіці за те, що, незважаючи на несприятливі погодні умови, в Ужгороді панує святкова атмосфера та любов до рідного міста. Разом з публікою мер покликав «Скай» на біс, після чого шанувальники почули від популярних музикантів ще кілька пісень.

 

24 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів