Що робили добровольці з різних куточків України у Берегові та Мукачеві

Що робили добровольці з різних куточків України у Берегові та Мукачеві
25 активістів втілювали громадські проекти та волонтерську допомогу у Берегові та на Мукачівщині.

 

Зокрема, на стіні при вході до Центральної дитячої бібліотеки м.Берегово волонтери вже закінчили мурал. Завершили об’єкт — Соціальний Гуртожиток, в якому проживають малозабезпечені верстви населення. Тут, на першому поверсі провели ремонт гурткової майстерні (освітньої зали) для дітей. Також,активісти встановили лавки для відпочинку біля Оглядового меморіалу «Панорама Фесті» на горі Кендерешівка.

Зараз, волонтери завершують мурал біля кінотеатру «Перемога», ремонт квартири у Берегові, та ремонт кімнати для двох сестер у будинку багатодітної малозабезпеченої родини із мікрорайону Борок-телеп, м.Мукачево.

Зі слів організаторів, волонтерський табір БУР є чудовою можливістю для кожної молодої людини, бо дозволяє: подорожувати та пізнавати Україну; знайомитися і спілкуватися з людьми із різних куточків Батьківщини та світу, тим самим руйнуючи стереотипи про Захід і Схід; допомагати тим, хто цього потребує та брати участь у створенні ефективних місцевих громад; весело, корисно та активно відпочивати.

Унікальність табору полягає в тому, що волонтери з різних куточків України працюють спільно з місцевими добровольцями до обіду, а ввечері мають спільну культурну програму та екскурсії, інформує Перший кабельний.

 

24 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів