Закарпатський "зелений кашкет" пішов на угоду зі слідством

Закарпатський "зелений кашкет" пішов на угоду зі слідством
Мукачівський страж кордону зізнався у контрабанді сигарет і суд присудив йому 17 тисяч гривень штрафу та позбавив права обіймати посади в правоохоронних органах на три роки.

 

Молодший інспектор відділу «Ділове» Мукачівського прикордонного загону оштрафований на 17 тисяч гривень за сприяння в незаконному переміщенні сигарет до Євросоюзу. Про це ми дізналися з вироку Мукачівського райсуду Закарпатської області.

Місцеві жителі налагодили канал контрабанди до Румунії через пункт контролю «Ділове». Для приховування своєї злочинної діяльності вони запропонували гроші прикордоннику, який проходив службу на вказаному пункті контролю.

Після того, як прикордонник погодився посприяти і взяв гроші, він самовільно покинув ділянку кордону, яку він охороняв, чим сприяв зловмисникам в переміщенні через кордон України пакетів з тютюновими виробами.

В судовому засіданні прикордонник визнав повністю свою вину і пішов на угоду зі слідством. В результаті суд засудив його за ч.1 ст.368 КК до 17 тисяч гривень штрафу і позбавив права обіймати посади в правоохоронних органах на три роки.

Джерело: 368.media

 

24 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів