Мукачівський "Алекс" перемагає на "Кубку Ужгорода" з футзалу

Мукачівський "Алекс" перемагає на "Кубку Ужгорода" з футзалу
З нагоди свята 1124 річчя дня міста в «Юності» відбувся фут зальний турнір «Кубок Ужгорода» за участі 15 команд краю. Самі змагання проходили за олімпійською системою (програв - вибув).

 

Першою вісімкою, яка залишила турнір стали гравці з «Тантруму», «Будівельник», «Джокер» взагалі не зявився на змагання, «Кочут», «Компресорна станція», «Тиса-1», виноградівська «Тиса», «Africa».

У чвертьфіналах мукачівський «Алекс» здолав USB – 3:1, а колектив ужгородської міськради пройшов в серії післяматчевих пенальті непростого суперника «Ужнет» - 4:3, «Епіцентр» в серії пенальті переммагає молоду амбітну команду «Ужнет +», а ужгородський «Інтер» досить легко – 3:0 переграє «Рятівник».  У півфіналах «Алекс» розгромив – 8:0 команду міською ради на чолі з заступником міського голови Олександром Білаком, а «Епіцентр» з результатом 3:1 долає «Інтер».

Долю бронзового призера одразу ж визначали в серії пенальті міська рада та «Інтер», вдача була на боці «Інтера» - 3:2. А фіналі вікторію святкували гравці з «Алексу», які здолали колектив гіпермаркету «Епіцентр» - 4:2. Таким чином мукачівці зуміли реваншуватися за поразку в суперкубку з ужгородським «Проспектом».

Нагороджували переможців та призерів  турніру заступник міського голови Олександр Білак та депутат міської ради Василь Гомонай.

Семен МИХАЙЛИК

 

25 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів