На Рахівщині пройшов фестиваль «Смажений баранчик». Як це було

На Рахівщині пройшов фестиваль «Смажений баранчик». Як це було
Другий етно-сейшн «Смажений баранчик» цього року набув статусу міжнародного. Фестиваль дав можливість усім охочим скуштувати справжнього гуцульського барана приготованого за різними рецептами. Адже тут кухарі-професіонали та аматори представляють турецьку, румунську та карпатську кухні.

 

Справжні карпатські кухарі також презентували традиційні гуцульські страви. Основним інгредієнтом кожної із представлених страв є баранина. І Ясінянський селищний голова Едуард Зелінський дає пояснення чому обирають м'ясо саме цієї тварини.

На фестивалі гості не лише куштували смачні страв, але і дізнались більше про традиції різних народів. Незважаючи на дощ час проводили весело.

М-студіо

 

25 вересня 2017р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*