Різноманітні смаколики, косметика ручної роботи та біжутерія - студенти УжНУ знову організували благодійний ярмарок

Різноманітні смаколики, косметика ручної роботи та біжутерія - студенти УжНУ знову організували благодійний ярмарок
У понеділок, 25 вересня, студенти Ужгородського національного університету влаштували благодійний ярмарок, метою якого був збір коштів для дітей, що живуть та навчаються в дитячих будинках. Цього разу продавали чимало цікавих та унікальних речей, не забули й про «вічно голодних» студентів. Саме для тих, хто з самого ранку гриз граніт науки, і був не проти посмакувати чогось для відновлення сил організатори приготували свіжу випічку – пухкі «кіфлики», торт «Наполеон», сирний та яблучний пироги та різні види печива.

 

Голова Студентської ради Вікторія Микулянець розповідає, що ярмарок планувався ще до Дня міста, однак через негоду організатори вимушені були усе перенести.  «Спільними зусиллями студентів різних факультетів ми вирішили зібрати кошти для дітей - сиріт. Так, нині можна придбати смачну та різноманітну випічку, цікаві косметичні засоби ручної роботи – скраби, соляні «бомбочки» для ванни, мило, а також авторську біжутерію. Цьогоріч ми намагалися зробити ярмарок з широким асортиментом товарів, аби кожен зміг придбати щось до душі, а ми, у свою чергу, – отримали кошти необхідні для вирішення потреб діток» - розповідає Вікторія.

До проведення цього благодійного заходу долучилися також студенти природничо-гуманітарного коледжу УжНУ, які теж виготовляли різноманітну продукцію та смаколики заради спільної мети та продемонстрували свою небайдужість до цієї проблеми.

Найбільший попит у студентів викликали, звісно, різноманітні солодощі, яких на завершення ярмарку, майже не залишилося. Організатори розповідають, що за виручені кошти зможуть презентували малечі усе необхідне, а також обіцяють влаштовувати подібні заходи систематично.

Вероніка Кобаль,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

 

25 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів