Закарпатці зайняли перші місця на міжнародному музичному фестивалі в Словаччині

Закарпатці зайняли перші місця на міжнародному музичному фестивалі в Словаччині
26 вересня 2017 року в Словаччині в місті Михайлівці відбувся масштабний 14-й міжнародний музичний фестиваль осіб з обмеженими фізичними можливостями Серце до ока.

 

Втретє в ньому активну участь прийняли представники Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату. У фестивалі крім українців прийняли участь особи з особливими потребами зі Словаччини, Угорщини, Сербії, Польщі. Відрадно, що закарпатські учасники на цьому фестивалі зайняли перші місця по багатьом номінаціям. Від України на фестивалі активно виступали і перемагали члени Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова – Олександр Лизанець) та представники Ужгородського коледжу культури та мистецтв (директор – Шетеля Наталія). Серед закарпатських учасників фестивалю особливо відзначилась талановита дівчина Вікторія Лисюк.

Організатором фестивалю виступила Михайловецька районна рада Словацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова). Крім того, на заході був присутній директор Закарпатського музею народної архітектури та побуту Василь Коцан, який домовився з президентом Михайловецької районної ради Словацької асоціації інвалідів про співпрацю та підписав відповідний договір.

Ініціювали участь закарпатців у цьому чудовому мистецькому заході голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець та директор Закарпатського музею народної архітектури та побуту Василь Коцан.

Велика подяка за допомогу в організації поїздки української команди на ці змагання керівнику ПП «Тіса» Шевчуку Леоніду Васильовичу.

Олександр Лизанець

 

27 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів