Ужгородська влада робить усе, аби вирішити ромські пробеми

Ужгородська влада робить усе, аби вирішити ромські пробеми
Сьогодні в Ужгородській міській раді відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань захисту та інтеграції в українське суспільство ромських національних меншин.

 

Міський голова Богдан Андріїв, його заступники Ігор Фартушок, Василь Гомонай, Олександр Білак, депутати міської ради Мирослав Горват, Юрій Мандич та лідери ромських громад, товариств обговорювали створення робочої групи і напрацювання плану, програми і першочергових кроків для покращення умов проживання ромського населення. 

Богдан Андріїв наголосив, що міська влада робить усе для вирішення питань ремонту доріг, встановлення вуличного освітлення, зокрема і в мікрорайонах, на вулицях, де проживає ромська громада, натомість сподівається на толерантність і активне долучення представників громади до конструктивної роботи, яка дозволить вирішити чимало проблем ромів.

За пропозиціями членів Координаційної ради до робочої групи увійдуть представники управління містобудування та архітектури, відділу землекористування, муніципальної інспекції з благоустрою, відділу державного архітектурно-будівельного контролю, керівником робочої групи міському голові рекомендують призначити його заступника Василя Гомоная.

Джерело: Ужгородська міська рада

 

27 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів