Мукачівський МФА перемагає франківський "Тепловик"

Мукачівський МФА перемагає франківський "Тепловик"
У рамках третього туру чемпіонату України в першій лізі U-19 «Мункач Футбольна Академія» у рідних стінах приймав «Тепловик-ДЮСШ-3».

 

Стадіон «Авангард» м.Мукачево

Глядачів: 100

МФА (Мукачево) – «Тепловик-ДЮСШ-3» (Івано-Франківськ) – 4:0 (2:0)

Голи: Климець 8,71; Атамась +25, Рябов 47

МФА: Харченко Дмитро (Одинцов Артем 84), Жмуйда Віталій, Максимець Віталій, Бербека Володимир, Синишин Святослав (Швець Віталій 78), Сквіра Олег, Рябов Артур (Лозан Олег 71), Дністрянський Олександр (Кучерук Назар 62), Атамась Артем, Климець Олександр (Байса Іван 83), Кодря Максим (Береш Антон 75).

Запасний: Шевченко Святослав

Тренер: Віктор Ряшко

«Тепловик-ДЮСШ-3»: Петрик Андрій (Бобик Любомир 85), Федак Сергій (Павлинів Юрій 40), Пархуць Ярослав, Круглов Олег, Куник Денис (Тимченко Олександр 71), Тофан Вадим, Свередюк Святослав (Карабинович Андрій 47), Чорней Юрій (Солдатенко Євген 8, Гут Андрій 83),Карпінець Богдан, Слободян Андрій, Семенюк Павло.

Тренер: Віктор Поптанич

Арбітр: Сапковський Ігор (Тернопіль);

Асистенти арбітра: Рубей Вадим (Іршава), Бабич Томаш (Ужгород);

Спостерігач арбітражу ФФУ: Маєревич Ярослав (Ужгород).

У рамках третього туру чемпіонату України в першій лізі U-19 «Мункач Футбольна Академія» у рідних стінах приймав «Тепловик-ДЮСШ-3».

Зважаючи на те, що гості з Івано-Франківська перебували на другій сходинці турнірної таблиці очікувалося, що з «Тепловиком» гра буде непростою.

В принципі перші 5 хвилин пройшли досить таки жваво – в опобільних атака, гості навіть завдали небезпечного удару з-під захисника та наш кіпер впевнено прибрав м’яч до рук.

Та вже на 8-й хвилині гри масована атака мукачівців завершилася першим взяттям воріт – Климець з центральної зони перевів на партнера на правий край, той пройшов кілька метрів уперед і навісив на дальній кут воротарського майданчика, де вже від опонентів звільнився Климець – Олександр спочатку прийняв м’яч на груди а другим дотиком спокійно розстрілює володіння Петрика – 1:0. Господарі обертів не збавили, а продовжували тиснути на суперника. На 25-й хвилині чергова стрімка атака господарів знову приносить результат. Спочатку Рябов намагався з кута пробити воротаря «тепловиків», однак той відбиває удар, далі м’яч знову повертається до нашої команди Святослав Синишин перехоплює передачу суперника віддає м’яч Артему Атамасю, а той пробиває з розвороту – на допомогу кіперу «Тепловика» приходить стійка воріт. Але й на цьому ще був не кінець, м’яч відкочується до оборонця суперника, але на перехоплення грає наш футболіст й змушує суперника сфолити в своєму карному майданчику. Пенальті без шансів для воротаря виконує Артем Тамась – 2:0. Невдовзі доволі гостро відповіли гості – завершував атаку Андрій Слободян, однак пробив поруч зі стійкою.

Перша половина зустрічі так і завершилася.

Вже через дві хвилини після поновлення гри – господарі знову реалізовують свою атаку.Жмуйда Олександр робить забігання правим флангом, отримує передачу від Климця, прострілює, після рикошету від оборонця м’яч долітає до Артура Рябова, той розстрілює в падінні ворота суперника, відправляючи м’яч в дальній від воротаря кут воріт – 3:0. Для «тпловиків» цей гол став наче нокдаун від якого підопічні Віктора Поптанича так і не змогли оправитися вже до кінця поєдинку. На 71 хвилині матчу настирний Климець робить результат двобою 4:0. Цей гол стався через невдалі дії кіпера, який під собою пропустив постріл гравця нашої команди. Тож – 4:0 впевнена перемога нашої команди, а з нею ми піднімаємося до трійки кращих команд першої групи.

 

28 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів