Ужгородських педагогів з Днем учителя привітали керівники міста

Ужгородських педагогів з Днем учителя привітали керівники міста
День працівників освіти, або ж День учителя відзначатиметься в Україні цієї неділі, 1 жовтня. Сьогодні у Закарпатській обласній філармонії педагогічних працівників Ужгорода вітали керівники міста - міський голова Богдан Андріїв, його заступники Ігор Фартушок, Олександр Білак, Василь Гомонай, керуючий справами виконкому Олена Макара, секретар міськради Андріана Сушко.

 

 «Щонайменше третину часу діти проводять з вами, ви для них авторитет, бо даєте не лише знання зі шкільних предметів, а виховуєте, вчите життя»,– сказав Богдан Євстафійович, побажав  освітянам здоров’я, благополуччя, високих зарплат, допитливих учнів, розуміючих батьків, надійних колег.

Заступник начальника міського управління освіти Марина Пуківська, яка виконує обов’язки керівника поки начальник управління Оксана Бабунич з іншими педагогами з усієї України перебуває в Києві на запрошення Президента нашої держави, теж привітала колег. Також Марина Іванівна наголосила, що новий закон про освіту передбачає чимало змін, вимагає інноваційних підходів і концептуального переходу до «школи компетентності». Представила і розроблений в Ужгороді Кодекс етики професійної поведінки вчителя, який регламентує стандарти поведінки педагогів.

Для освітян виступив Заслужений академічний Закарпатський народний хор. 

 

28 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів