Де та над чим сьогодні працюють працівники ужгородських комунальних підприємств

Де та над чим сьогодні працюють працівники ужгородських комунальних підприємств
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» відновлюють лінію вуличного освітлення на Гранітній та міняють лампи на вулицях Українській, Ужанській, Пограничній, Дружній, Венеліна Гуци, Лесі Українки, Академіка Корольова, Насипній,32, площі Шандора Петефі. На пішохідному мосту ремонтують ілюмінацію.

 

«УжАгромікс» продовжує зрізати сухі гілки дерев на Собранецькій, прополює квіти та підстригає живопліт у місті.

На вулицях Закарпатській, Митній (біля гуртожитку №1) «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища.

Працівники комунального підприємства КШЕП механізовано прибирали вулиці міста вночі.

КБК продовжує капітальний ремонт тротуарів на вулиці Будителів (ставлять ФЕМ-плитку), капремонт на Олександра Можайського (влаштування бордюрів, покриття з ФЕМ-плитки, монтаж зливоприймальної каналізаційної мережі), реконструкцію перехрестя Перемоги-Легоцького та реконструкцію інженерних мереж на площі Шандора Петефі (демонтаж покриття, копання траншей, встановлення труб). Крім того, працівники цього підприємства влаштовують покриття з бруківки і ставлять кам’яні бордюри на Замкових Сходах (капітальний ремонт) та займаються поточним ремонтом вулиць 8 Березня, Івана Крилова, площі Пушкіна, набережної Незалежності (асфальтування).

Роблять капітальний ремонт внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вулиці Тиводара Легоцького, 3-13 та прокладають труби внутрішньоквартальної каналізаційної мережі у рамках капремонту вулиці Панаса Мирного робітники ТОВ «БК Антрол».

На Залізничній, 4/22 «Аква-Реконструкція» капітально ремонтує водопровід та каналізацію житлового будинку.

Капітально ремонтують і внутрішньоквартальну територію вулиці Тиводара Легоцького, 60-62, зокрема, ставлять ФЕМ-плитку. Роботи виконує товариство «ФемБуд».

Продовжують викладати покриття тротуарів із кам’яної бруківки на площі Поштовій (ТОВ «БК Капітальна»), а на вулиці Перемоги від вул.

Тиводара Легоцького до с. Сторожниця у рамках капремонту влаштовують основу, проводять підготовку до асфальтування (ТОВ «Олександрія Кепітал»).

Ремонтують покрівлі житлових будинків за адресами: пл.Шандора Петефі, 2, 3 (КБК), пл. Шандора Петефі, 38 (ФОП Форгачі), пр. Свободи, 7/26.

 

29 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів