Свято "Територія щастя" відбудеться у суботу в Ужгороді!

Свято "Територія щастя" відбудеться у суботу в Ужгороді!
Завтра, 30 вересня, в Ужгороді відбудеться дитяче свято, яке, через несприятливі погодні умови, перенесли з минулої суботи. За словами організаторів, час заходу залишився незмінним: з 12:00 по 18:00.

 

Так само програма практично співпадає із анонсованою раніше. Однак, місце проведення змінилося. "Ми перенесли нашу локацію у Боздоський парк, оскільки площа і умови парку дозволяють створити комфортне середовище для дітей. Щоб парк на період проведення свята дійсно перетворився на територію суцільного щастя. Для того, аби це дійсно було так, долучилося дуже багато людей. А тому ми сподіваємося, що все вдасться якнайкраще і діти будуть щасливими", - зазначила керівник ГО "Щасливі діти" Ольга Павлова. Також вона повідомила, що поруч будуть проходити дитячі змагання "Велолідер", а тому дітям не доведеться обирати, куди піти у суботу, адже все найцікавіше у місті цього дня буде в Боздоському парку.

"У нас на "Території щастя" буде багато всього, однак хочу окремо виділити майстер-клас з виготовлення паперової закладки “Кумедне цуценя”. діти не тільки отримають милу і корисну річ, а й навчаться робити основу виробу, щоб вдома виготовити закладки для всіх своїх книжок. А ще діти разом з волонтеркою Наталкою Данильченко обговорять, що таке відповідальність, як доглядати за домашніми улюбленцями та чому деякі тваринки стають безпритульними. Майстер-клас, як й інші заходи на дитячій локації, буде безкоштовним. На заняття Наталки учасники можуть принести, за бажанням, кілька гривень у скриньку, пакетик корму, пару одноразових рукавичок тощо", - наголосила співзасновниця ГО "Щасливі діти" Людмила Сюзева.

Нагадаємо, що заходи відбудуться в рамках святкування Дня Ужгорода. А тому на локації можна буде зробити фото "З Днем народження, Ужгороде!", а також написати своє привітання у велетенську книгу побажань.

Прес-служба ГО "Щасливі діти"

 

29 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів