В ужгородському парку показують "клас" велосипедисти — діти й дорослі

В ужгородському парку показують "клас" велосипедисти — діти й дорослі
Сьогодні у Боздоському парку велосипедисти показують свою вправність у боротьбі за відкритий Кубок Ужгорода з велоспорту-маунтенбайку "ВелоЛідер".

 

Участь у заході беруть чимало велосипедистів різних вікових категорій. Почали змагання об 11 годині, відкрили першість міста найменші дітлахи на своїх біговелах.

Змагання проводять окремо серед дівчат та хлопців. За Кубок можна поборотися як в індивідуальному, так і у командному заліку.

Як зазначають організатори, основна мета заходу – залучити людей до занять спортом, популяризувати здоровий спосіб життя, а також докласти максимум зусиль до формування вело-інфраструктури і вело-культури в Ужгороді.

Окрім цього поряд зі змаганнями відбувається конкурс малюнків "Ужгород велосипедний", які підготували вихованці ужгородських садочків та шкіл.

Організатори спортивного свята: "Велосипедно-туристичний клуб "Лідер", ОЦФЗН "Спорт для всіх",  КОДЮСШ "Спартак", Закарпатське відділення НОК України, ГО "Форза", ТО "Малий Лувер".  органи міської та обласної влади.

Вікторія Жуйко, ПроЗахід

 

30 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів