Закарпатські студенти-стоматологи стали зубними феями в дитячому садку

Закарпатські студенти-стоматологи стали зубними феями в дитячому садку
Майбутні дантисти з УжНУ разом із викладачкою Віталією Горзов оглянули малечу й пояснили, як правильно чистити зубки та доглядати за порожниною рота.

 

Майбутні дантисти разом зі своєю викладачкою Віталією Горзов завітали в Ужгородський дитсадок № 38.

Студенти розповідали дітлахам, як правильно доглядати за ротовою порожниною й чистити зуби.

Дівчата і хлопці також ставили питання, на які молоді спеціалісти радо відповідали. Устигли наші стоматологи й провести огляд.

Малим сподобався візит зубних фей: добре побесідували, розважилися, а ще отримали подарунки і сертифікати.

Ярослава Бухарієва та Оля Кобильчук

– Це був дуже крутий і позитивний день, побували в трьох різних групах. Малята нікого не боялися і щиро усміхалися, раділи нам. Діти були дуже комунікабельними та енергійними. Усі хотіли, щоб ми оглянули їхні зубки, — поділилася четвертокурсниця Ярослава Бухарієва.

Її колега Оля Кобильчук розповіла: «Залишилися дуже хороші, позитивні враження. Спочатку думали, що дітки трошки злякаються через те, що ми в білих халатах. Проте вони йшли на контакт, усі показували зубки, кольорові пломби. Також розповідали, скільки разів і як чистять зуби. Одне слово, ми мали позитивні емоції від спілкування».

Як бачимо, і в студентів, і в їхніх малих пацієнтів залишилися приємні згадки про зустріч. Тож провели час і корисно, і з приємно.

Ольга Брайлян

Медіацентр УжНУ

 

01 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів