Де та чим сьогодні зайняті працівники комунальних служб в Ужгороді

Де та чим сьогодні зайняті працівники комунальних служб в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді працівники «УжАгроміксу» косять Студентську набережну, підстригають живопліт та прополюють квітники у місті.

 

«Закарпателектробуд» міняє лампи вуличного освітлення на кількох вулицях мікрорайону Червениця.

Працівники підприємства «Ужбудсервіс» прибирають із використанням спецтехніки вулиці 8 Березня, Челюскінців, Академіка Корольова, Генерала Свободи. У другій половині дня планують встановлювати відремонтовані лавки на проспекті Свободи. Вночі механізовано прибирав вулиці міста КШЕП, сьогодні комунальники перевіряють роботу світлофора на перехресті вулиці Минайської та проспекту Свободи, а також проводять підготовчі роботи до поточного ремонту проїжджої частини вулиці Михайла Грушевського.

Стихійні сміттєзвалища працівники «АВЕ-Ужгород» ліквідовують на проспекті Свободи, 18, 31, Юлії Жемайте, Закарпатській.

На вулиці Олександра Можайського облаштовують бордюри, ставлять ФЕМ-плитку, монтують зливоприймальну каналізаційну мережу (капремонт), на вулиці Будителів влаштовують покриття з ФЕМ-плитки (капітальний ремонт тротуарів), на Замкових Сходах ставлять бруківку і кам’яні бордюри. Роботи проводять працівники підприємства КБК, яке, крім того, займається реконструкцією перехрестя Перемоги-Тиводара Легоцького та реконструкцією інженерних мереж на площі Шандора Петефі.

ТОВ «БК Антрол» капітально ремотує внутрішньоквартальну каналізаційну мережу на вулиці Тиводара Легоцького, 3-13 та вулицю Панаса Мирного, де наразі також прокладають труби внутрішньоквартальної каналізаційної мережі.

На Залізничній, 4/22 товариство «Аква-Реконструкція» робить капітальний ремонт водопроводу та каналізації житлового будинку.

Влаштовують покриття з ФЕМ-плитки у рамках капітального ремонту внутрішньоквартальної території на вулиці Тиводара Легоцького, 60-62.

ТОВ «Олександрія Кепітал» продовжує капремонт вулиці Перемоги (від вул. Тиводара Легоцького до с. Сторожниця), зокрема, влаштовують основу, проводять підготовку до асфальтування.

На проспекті Свободи, 20 ТОВ «Фірма ВІТ» робить капітальний ремонт спортивного майданчика.

Ремонтують і покрівлі житлових будинків, зокрема, на площі Шандора Петефі, 2, 3 (КБК), Шандора Петефі, 38 (ФОП Форгачі), проспекті Свободи, 7/26 (ТОВ «Комерція і будівництво»).

 

03 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів