Стражі кордонів Закарпаття розповіли ліцеїстам про умови вступу до Нацакадемії ДПС України

Стражі кордонів Закарпаття розповіли ліцеїстам про умови вступу до Нацакадемії ДПС України
Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького є провідним військовим навчальним закладом, котрий готує професіоналів у справі охорони державного кордону. Вступити до академії мріють тисячі юнаків та дівчат з різних куточків України.

 

Багато таких і серед вихованців Мукачівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Саме туди завітали офіцери відділу окремого регіонального центру комплектування Західного регіонального управління по Закарпатській області  разом із викладачами Національної академії Держприкордонслужби щоб ознайомити ліцеїстів з умовами вступу та навчання у виші.

Зокрема, професор кафедри англійської мови Янковець Андрій Володимирович зазначив, що одним із ключових факторів, на який слід звернути увагу абітурієнтам та їх батькам є те, що навчання майбутніх прикордонників в академії здійснюється із повним державним забезпеченням, тобто – якісне навчання, повноцінне триразове харчування, проживання у комфортабельних гуртожитках, забезпечення повним комплектом форменого одягу та висококваліфіковане медичне обслуговування здійснюється за державні кошти. Також, кожному випускнику академії надається можливість пройти повний курс навчання для отримання посвідчення водія. Після успішного завершення чотирирічного навчання всі випускники гарантовано призначаються на офіцерські посади в органах охорони кордону і розпочинають кар’єру офіцера. Будь-яка офіцерська посада в прикордонній службі передбачає достойне щомісячне грошове утримання, щорічну матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових проблем, щорічну матеріальну допомогу на оздоровлення; гарантовану щорічну відпустку терміном 30 діб (залежно від строку служби термін відпустки поступово збільшується до 45 діб).

Майбутні прикордонники можуть обрати одну з п’яти спеціальностей, а саме: «Безпека державного кордону», «Автомобільний транспорт», «Правоохоронна діяльність», «Телекомунікації та радіотехніка», «Філологія (іноземна)», «Психологія» та «Право».

Докладніше про вступ в академію можна дізнатись на офіційному сайті навчального закладу www.nadpsu.edu.ua або за телефоном окремого регіонального центру комплектування у місті Мукачево 0679540077, 0663083710, який знаходиться за адресою вул. Недецеї, 45.

Джерело: Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

03 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів