МНСники Закарпаття готуються до "зимової" роботи

МНСники Закарпаття готуються до "зимової" роботи
Сьогодні, 3 жовтня, в Управлінні ДСНС у Закарпатській області відбулася підсумкова нарада, на якій йшлося про підготовку підрозділів ДСНС області до роботи впродовж осінньо-зимового періоду, забезпечення нагляду та контролю за станом пожежної та техногенної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей та інше.

 

Під час заходу рятувальники проаналізували роботу підпорядкованих підрозділів з питань реагування на надзвичайні ситуації, а також стан організації державного нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки впродовж минулого місяця.

Наголошувалося, що у вересні на території області виникло 77 пожеж, внаслідок яких троє людей загинуло та двоє отримали опікові травми.

Підрозділи ДСНС області також виїздили на ліквідацію наслідків 37 надзвичайних пригод, серед яких: виявлення вибухонебезпечних предметів, дорожньо-транспортні пригоди, загублення та травмування людей у горах, демеркуризація приміщень тощо.

Окрім обговорення напрямку реагування на надзвичайні ситуації та події на нараді йшлося й про підготовку до роботи підрозділів впродовж осінньо-зимового періоду, здійснення перевірок стану пожежної та техногенної безпеки загальноосвітніх шкільних та дошкільних навчальних закладів, закладів охорони здоров’я з постійним перебуванням людей, а також об’єктів відпочинку та оздоровлення комунальної та державної власності тощо.

Також колеги привітали начальника Перечинського районного сектора Сергія Петрішку з виходом його на заслужений відпочинок та вручили подяку й цінний подарунок. Ще ряд інших працівників, за високі показники в роботі та сумлінне виконання службових обов’язків, отримали грамоти та відзнаки Міністерства оборони України, ДСНС та Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

03 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів