Поліцейські Закарпаття провели спільний футбольний поєдинок разом з донецькими колегами

Поліцейські Закарпаття провели спільний футбольний поєдинок разом з донецькими колегами
Збірні команди Головних управлінь Національної поліції Донецької та Закарпатської областей 3 жовтня зустрілися у футбольному поєдинку в м. Бахмут Донецької області (колишній Артемівськ). Спортивним святом відзначили третю річницю співпраці правоохоронців Донеччини та Закарпаття.

 

Матч став уже третьою зустріччю футболістів. Перша гра відбулася у квітні цього року в Ужгородському районі, друга – в травні під Маріуполем. Результати двох матчів показали, що сили команд рівні. Цього ж разу переможцями стали господарі змагань. Насамкінець оркестр поліції Донеччини виступив для вболівальників.

Поїздка футбольної команди була організована у рамках проекту «Схід і Захід разом», який започаткував у 2015 році нинішній голова Національної поліції України, генерал поліції Сергій Князєв. З кожним роком зв’язки між регіонами міцнішають. Цього року на Закарпатті у межах проекту відпочивали діти поліцейських-переселенців та учасники «Ліги майбутніх поліцейських», духові оркестри Головних управлінь Нацполіції спільно виступали у двох областях. Крім того, на Закарпатті спільно з донецькими колегами запустили мобільний додаток – «Поліція 102».

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

(Фото та відео – ВК ГУНП в Донецькій області)

 

04 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів