Ужгородські діти на вулиці Загорській вчилися користуватися первинними засобами пожежогасіння

Ужгородські діти на вулиці Загорській вчилися користуватися первинними засобами пожежогасіння
Напередодні, 4 жовтня, представники Ужгородського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області завітали до Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради, що в м. Ужгород на вул. Загорській.

 

Тема зустрічі — донесення до дітей правил безпечної поведінки в різних життєвих ситуаціях, а також вміння користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Так, заступник керівника ужгородських рятувальників Віктор Глушеня ознайомив восьмикласників з небезпеками, що можуть чатувати на них у повсякденному житті. Також розповів про правила поведінки людей з відкритим вогнем, про причини пожеж та про заходи, яких необхідно дотримуватися, щоб їх не виникало. Для кращого засвоєння матеріалу присутнім було продемонстровано навчальний фільм з відповідної тематики.

Також, у ході спілкування з представником ДСНС, учні  задавали чимало запитань. У більшій мірі їх цікавила інформація про будні вогнеборців.

Після отримання вичерпних відповідей, учасники заходу перейшли до практичної частини. Вже на подвір’ї рятувальник ознайомив присутніх з видами вогнегасників та продемонстрував наочно як ними користуватися. Далі кожен охочий мав можливість скористатися нагодою самостійно спробувати приборкати умовну пожежу.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

05 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів