Закарпатські митники передали 128-ій бригаді запчастини, акумулятори та камери

Закарпатські митники передали 128-ій бригаді запчастини, акумулятори та камери
Первинна профспілкова організація працівників Закарпатської митниці ДФС передала різноманітні запчастини та камери для автомобілів військовим, які беруть участь в АТО.

 

Зокрема, камери, акумулятори, гальмівні шланги та водяні патрубки на загальну суму 30 тис. грн отримали бійці 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади.

За словами голови профкому Віктора Потапського, ми первинна профспілкова організація та керівництво Закарпатської митниці ДФС, зокрема, Станіслав Балуєв, швидко відгукнулись на прохання наших закарпатських військових, з’ясували їхню потребу в запчастинах та комплектуючих для транспортних засобів, і за рахунок профспілкових коштів, придбали для них ці матеріально-технічні цінності.   

– Ми вдячні нашим захисникам за службу, за захист нашої Батьківщини від окупантів. Ми завжди готові прийти на допомогу, зробити все від нас залежне щоб, як мінімум, вирішити ті технічні непередбачувані проблеми,  які виникають під час експлуатації транспортних засобів. Адже це все, в підсумку, впливає на рівень обороноздатності та можливості ефективно долати ті випробування, які виникають у наших захисників на ліній фронту.

ДФС у Закарпатській області

 

05 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів