Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нічного хуліганства в Ужгороді

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нічного хуліганства в Ужгороді
Співробітники Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом нічного хуліганства біля одного із закладів відпочинку в Ужгороді. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

 

Сьогодні, 5 жовтня, до поліції близько 2:00 надійшло три повідомлення від різних осіб про хуліганські дії на вулиці Корзо в Ужгороді. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що троє чоловіків порушували громадський порядок. Двоє з них билися та нищили майно, їх доставили в Ужгородський відділ поліції. Там правоохоронці встановили їх особи. Хуліганами виявилися ужгородці 1992 року народження. У них працівники поліції вилучили три ножі, які відправили на експертизу.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто хуліганські дії, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Слідчі дії тривають. Встановлюються всі учасники події та потерпілі від хуліганських дій. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо фігурантів справи.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

05 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів