Поліцейські Закарпаття організували пізнавальний урок для учнів Ужгородського ліцею "Лідер"

Поліцейські Закарпаття організували пізнавальний урок для учнів Ужгородського ліцею "Лідер"
Працівники сектору ювенальної превенції поліції Закарпаття спільно з представником головного управління юстиції Закарпатської облдержадміністрації розповіли учням 7-го класу школи про правову дисципліну неповнолітніх, права дитини та надали загальні поради як вберегтися від злочинів.

 

За ініціативи сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області, спільно з представником Головного територіального управління юстиції Закарпатської ОДА,  для учнів 7-го класу ЗОШ І-ІІІ ст.. №20 м. Ужгорода (ліцей – «Лідер») провели пізнавальний правовий урок.  Правоохоронці спілкувалися з школярами, розповідали їм про обов’язки та права дитини.

В ході розмови старший інспектор сектору ювенальної превенції Лідія Мацецка пояснила школярам загальні правила як вберегтися від злочинів. Дітей також ознайомили зі специфікою роботи лінії «102». Щоб у випадку скоєння проти них будь-якого злочину, школярі знали, що завжди можуть зателефонувати до поліції та отримати допомогу.

Учні також дізналися, як не стати жертвою дорожньо-транспортної пригоди та пригадали основні правила поведінки на дорозі.

Крім поліцейських з дітьми також поспілкувався головний спеціаліст управління юстиції у Закарпатській області Богдан Славич. Він розповів їм про основні права дітей. Школярі із задоволенням відповідали на запитання гостей та брали активну участь у спілкуванні.

Уроки з виховання в дітей правової дисципліни, працівники поліції проводять систематично, адже безпека дітей – важливий пріоритет поліцейських.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів